Content voor Ingelogde Gebruikers

Als u een BV of een NV heeft, dan moet uw bedrijf jaarlijks aangifte van vennootschapsbelasting bij de Belastingdienst doen. Sommige stichtingen en verenigingen hebben ook deze verplichting.

De vennootschapsbelasting is een belasting over de winst. Er wordt geheven over de belastbare winst in een bepaald jaar, verminderd met de aftrekbare verliezen. Natuurlijke personen zoals eenmanszaken betalen belasting over de winst via de aangifte inkomstenbelasting.

Wij verzorgen graag voor uw vennootschap(pen) de aangifte vennootschapsbelasting. Wij weten precies wat er waar in de aangifte moet staan zodat u geen onverwachte vragen van de Belastingdienst krijgt. Uw aangifte vennootschapsbelasting wordt door onze ervaren fiscalisten beoordeeld. U krijgt van ons fiscale tips en korte adviezen bij de aangifte. Onze medewerkers hebben ervaring in het doen van de fiscale bezwaarprocedures. Onze bedrijfsadministratieve medewerkers zijn volledig op de hoogte van de wijzigingen die per 1 januari 2013 op de Wet vennootschapsbelasting zijn doorgevoerd. Wij kennen de regels en helpen u graag.

Scroll naar boven