Content voor Ingelogde Gebruikers

U heeft het besluit genomen om te starten als zelfstandig ondernemer of u bent bezig met de oriëntatie op het ondernemerschap. Daarvoor heeft u al verscheidene gesprekken gehad of gaat deze nog krijgen in de privésfeer. Daarnaast bent u waarschijnlijk ook al bezig geweest met het verzamelen van algemene informatie.

Maar hoe nu verder?

De laatste stap, het oprichten van die zaak, moet nu nog gebeuren en dit is niet de makkelijkste stap. Om u heen heeft u waarschijnlijk al veel goedbedoelde adviezen gekregen.

Echter het goed opstarten van een onderneming is een heel belangrijke stap, die, als u het meteen goed aanpakt, u waarschijnlijk in de toekomst veel profijt kan opleveren. Een expert inschakelen is daarom geen overbodige luxe.

Wij als ’t Wielse baken BV zijn in de loop der jaren een expert geworden in het opstarten van ondernemingen. In ons bedrijf is veel expertise aanwezig. Wij kunnen u ondersteunen gedurende het hele traject van het opstarten. Daarvoor hebben wij diverse ervaren mensen in dienst.

Wat doen wij?

Wij kunnen u begeleiden bij vele aspecten die u tegenkomt bij het starten van de eigen zaak. U kunt denken aan: de keuze voor ondernemingsvorm, financiering, risico’s, belastingen en administratie, contracten, registratie.

Wij verzorgen dit alles voor een zeer scherpe prijs. Ook bieden wij het totaalpakket “Eigen zaak beginnen” aan voor een aantrekkelijke prijs. Vraag naar de voorwaarden.

Scroll naar boven