Content voor Ingelogde Gebruikers

Beiden of één van de partners hakte(n) de knoop door. U gaat scheiden. Nog nooit had u zoveel vragen. Aan u zelf, aan uw partner. Emotionele vragen waarop soms een antwoord komt. Een heftige periode voor de meesten. Er komt emotioneel veel op u af. Maar er zijn nog meer vragen waarop u na de breuk antwoorden moet vinden. De zakelijke aspecten samengevat in de centrale vraag: hoe ga ik het regelen? Alleen als u goed geregeld gescheiden bent kunnen er stappen richting de toekomst worden gezet. Ga daarom goed geregeld uit elkaar.

Al snel loopt u door een woud van regelgeving en langs talloze instanties. Dit kost tijd, verkeerde energie en vooral ook veel geld. U kunt in deze tijd goed een coach of adviseur gebruiken die u helpt. De medewerkers van ’t Wielse Baken zijn daarin gespecialiseerd en helpen u graag.

’t Wielse baken regelt de hele echtscheiding van scheidingsadvocaat, woning (hypotheek), kinderen (ouderschapsplan), financiële en fiscale aspecten, echtscheidingsconvenant,  alimentatie en nog veel meer, bijvoorbeeld de woonwensen.

Regelmatig komt het voor dat een nuanceverschil in de boedelverdeling en of alimentatieafspraken het verschil maken tussen het wel of niet kunnen realiseren van uw woonwensen. Als u gaat scheiden denkt u er misschien niet direct aan, maar het verschil tussen een woning in een achterstandsbuurt of in een wijk waar u en uw kinderen weer een toekomst op willen bouwen wordt bepaald door kleine verschillen in het convenant.

Wat doen wij?

’t Wielse Baken kan u van dienst zijn bij alle aspecten, zoals:

  • het maken van alimentatieberekeningen
  • het opstellen van een echtscheidingsconvenant
  • taxeren woning
  • inventariseren en verdelen verzekeringen
  • financieren woning

Wij verzorgen dit alles voor een zeer scherpe prijs. Vraag naar de voorwaarden.

Scroll naar boven