Content voor Ingelogde Gebruikers

Beiden of één van de partners hakte(n) de knoop door. U gaat scheiden. Nog nooit had u zoveel vragen. Aan u zelf, aan uw partner. Emotionele vragen waarop soms een antwoord komt. Een heftige periode voor de meesten. Er komt emotioneel veel op u af. Maar er zijn nog meer vragen waarop u na de breuk antwoorden moet vinden. De zakelijke aspecten samengevat in de centrale vraag: hoe ga ik het regelen? Alleen als u goed geregeld gescheiden bent kunnen er stappen richting de toekomst worden gezet. Ga daarom goed geregeld uit elkaar.

Al snel loopt u door een woud van regelgeving en langs talloze instanties. Dit kost tijd, verkeerde energie en vooral ook veel geld. U kunt in deze tijd goed een coach of adviseur gebruiken die u helpt. De medewerkers van ’t Wielse Baken zijn daarin gespecialiseerd en helpen u graag.

Regelmatig komt het voor dat een nuanceverschil in de boedelverdeling en of alimentatieafspraken het verschil maken tussen het wel of niet kunnen realiseren van uw woonwensen. Als u gaat scheiden denkt u er misschien niet direct aan, maar het verschil tussen een woning in een achterstandsbuurt of in een wijk waar u en uw kinderen weer een toekomst op willen bouwen wordt bepaald door kleine verschillen in het convenant.

Wat doen wij?

’t Wielse Baken kan u van dienst zijn bij alle fiscale aspecten en u begeleiden om goed geregeld uit elkaar te gaan.

Wij verzorgen dit alles voor een zeer scherpe prijs. Vraag naar de voorwaarden.

Scroll naar boven